2009 Mitsubishi Lancer 1.8 Muszaki Adatok

Volvo V70 2.4 D Adatok 2007 Cars Hungary from round.deminasi.com A 2009-es Mitsubishi Lancer egy nagyszerű autó, amely sok tulajdonsággal és előnyökkel rendelkezik. Ezen a 4 ajtós sedanon belül a márka egy kompakt autót kínál, amelyet a Mitsubishi jellegzetes megjelenésével és jellegzetes tulajdonságaival rendelkezik. Mivel ez egy kompakt autó, nagyon könnyű vezetni és nagyon könnyen manőverezhető az úton. A motortérben a 1.8 literes, 16 szelepes motor található, amely 150 lóerős teljesítményt és 170 Nm nyomatékot biztosít. A motorhoz egy 5 sebességes manuális vagy egy 4 sebességes automata váltó kapcsolódik. Ez a motor átlagosan 8,7 liter/100 km fogyasztást biztosít. Motor és…
Volvo V70 2.4 D Adatok 2007 Cars Hungary
Volvo V70 2.4 D Adatok 2007 Cars Hungary from round.deminasi.com

A 2009-es Mitsubishi Lancer egy nagyszerű autó, amely sok tulajdonsággal és előnyökkel rendelkezik. Ezen a 4 ajtós sedanon belül a márka egy kompakt autót kínál, amelyet a Mitsubishi jellegzetes megjelenésével és jellegzetes tulajdonságaival rendelkezik. Mivel ez egy kompakt autó, nagyon könnyű vezetni és nagyon könnyen manőverezhető az úton. A motortérben a 1.8 literes, 16 szelepes motor található, amely 150 lóerős teljesítményt és 170 Nm nyomatékot biztosít. A motorhoz egy 5 sebességes manuális vagy egy 4 sebességes automata váltó kapcsolódik. Ez a motor átlagosan 8,7 liter/100 km fogyasztást biztosít.

Motor és teljesítmény

A 2009-es Mitsubishi Lancer 1.8 literes, 16 szelepes, 4 hengeres motorral rendelkezik, amely 150 lóerős teljesítményt és 170 Nm nyomatékot biztosít. A motorhoz egy 5 sebességes manuális vagy egy 4 sebességes automata váltó kapcsolódik. A motor átlagosan 8,7 liter/100 km fogyasztást biztosít. Az autó 100 km/h-s sebességre gyorsul 10,4 másodperc alatt, és legnagyobb sebessége 195 km/h.

Külső megjelenés

A 2009-es Mitsubishi Lancer egy kompakt autó, amely 4 ajtós sedan. Az autó hossza 4,5 méter, szélessége 1,72 méter, magassága 1,50 méter és tömege 1.200 kg. Az autó külső megjelenése nagyon jellegzetes, a Mitsubishi jellegzetes stílusával és dizájnjával. A karosszéria színei szürke, fehér, piros, kék és fekete. Az autón egy központi légbeömlővel, két külső tükörrel és szélvédő-mosóval rendelkezik. Az autó felni átmérője 16 hüvelyk és gumik mérete 185/65 R16.

Belső megjelenés

A 2009-es Mitsubishi Lancer belső megjelenése is nagyon jellegzetes, és nagyon kényelmes és modern. Az autó fekete és ezüst színekben kapható és különböző anyagokból készül, például műbőr, bőr és műszálas anyagok. Az autó fedélzetén egy központi kijelző található, amelynek kijelzője a következőket tartalmazza: sebesség, teljesítmény, váltófokozat, fogyasztás és üzemanyag-mennyiség. Az autóban két légkondicionáló, három külső tükör és egy központi zár található. Az autóban két első ülés, két hátsó ülés és egy hátsó csomagtér található. A két első ülés manuálisan állítható.

Vezérelt rendszerek

A 2009-es Mitsubishi Lancer egy vezérelt rendszerrel rendelkezik, amely az autóban található különböző rendszerek vezérléséhez szükséges. Ezek a rendszerek a következők: ABS, ESP, kulcsnélküli indítás, elektronikus kormánymű, és légrugók. Az ABS rendszer segít megakadályozni, hogy az autó a féktávolság alatt fékezzen, míg az ESP rendszer segít az autó stabilitásában. A kulcsnélküli indítás lehetővé teszi, hogy az autó gombnyomásra induljon, míg az elektronikus kormánymű segít az autónak az úton való könnyű manőverezésében. Az autóban ezen kívül még több más rendszer is található, mint például a váltófokozat-jelző, a hőmérő, a darabok számlálója, és a szervórendszer.

Biztonsági rendszerek

A 2009-es Mitsubishi Lancer egy különböző biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek megelőzni baleseteket és sérüléseket. Az autóban található biztonsági rendszerek a következők: légzsák, aktív biztonsági öv, gázolási korlátozó, és sávtartó rendszer. A légzsákok segítenek megelőzni személyi sérüléseket, míg az aktív biztonsági övek segítenek megelőzni a sérüléseket a balesetek során. A gázolási korlátozó segít megakadályozni, hogy az autó túl gyorsan haladjon, míg a sávtartó rendszer segít megakadályozni, hogy az autó elhagyja a közlekedési sávot.

Ár

A 2009-es Mitsubishi Lancer ára körülbelül 1.500.000 forint. Az árat eltérően lehet értékelni, attól függően, hogy az autó milyen állapotban van, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az ár magában foglalja az autó által biztosított szolgáltatásokat, és az üzemanyag-fogyasztást.

Összefoglalás

A 2009-es Mitsubishi Lancer egy nagyszerű autó, amely sok tulajdonsággal és előnnyel rendelkezik. Az autó 1.8 literes, 16 szelepes motorral rendelkezik, amely 150 lóerős teljesítményt és 170 Nm nyomatékot biztosít. Az autó külső megjelenése nagyon jellegzetes, a Mitsubishi jellegzetes stílusával és dizájnjával. Az autó belső megjelenése is nagyon jellegzetes, és nagyon kényelmes és modern. Az autó vezérelt rendszerekkel és biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek az autó kényelmének és biztonságának fenntartásában. Az autó ára körülbelül 1.500.000 forint.

Leave a Reply