2004 Gyári Subaru Impreza Wrx Sti Oem Wheel Size

2004 Subaru Impreza WRX STI Type UK in County Antrim Gumtree from www.gumtree.com Mi a Subaru Impreza WRX STI? A Subaru Impreza WRX STi 2004-es modellje a második generációs Subaru Impreza WRX STi-t képviseli, amelyet az Egyesült Királyságban a Subaru UK 2004 januárjában mutatott be. A különleges külső megjelenés és a kiemelkedő teljesítmény jellemzi. A motor 2,5 literes, 16 szelepes, turbófeltöltős motor, amely teljesítményt ad a 300 lóerős és a 309 Nm nyomatékot. Az autó 4WD rendszere közepesen kényelmes úton és közepesen gyorsan tud kanyarodni. Az autó egyik legnagyobb előnye, hogy az alacsony összkerék-hajtás kombinációja kiváló teljesítményt és kényelmet nyújt.…
2004 Subaru Impreza WRX STI Type UK in County Antrim Gumtree
2004 Subaru Impreza WRX STI Type UK in County Antrim Gumtree from www.gumtree.com

Mi a Subaru Impreza WRX STI?

A Subaru Impreza WRX STi 2004-es modellje a második generációs Subaru Impreza WRX STi-t képviseli, amelyet az Egyesült Királyságban a Subaru UK 2004 januárjában mutatott be. A különleges külső megjelenés és a kiemelkedő teljesítmény jellemzi. A motor 2,5 literes, 16 szelepes, turbófeltöltős motor, amely teljesítményt ad a 300 lóerős és a 309 Nm nyomatékot. Az autó 4WD rendszere közepesen kényelmes úton és közepesen gyorsan tud kanyarodni. Az autó egyik legnagyobb előnye, hogy az alacsony összkerék-hajtás kombinációja kiváló teljesítményt és kényelmet nyújt. A jármű nagyon szép, stílusos és elegáns.

OEM Kerék Meretek

A 2004-es Subaru Impreza WRX STi külső megjelenését a 17 hüvelykes kerékméret jelentősen befolyásolja. Az OE kerékméret a 7,5 hüvelykes szélesség és a 17 hüvelykes magasság. Az et tekintve a kerék alapítványának mérete 55,5 hüvelyk, míg a felni mérete 5×100. Az autó fékei előre disk fékek, míg a hátrafelé kétküllős fékek. A különböző kerékméreteknek köszönhetően a jármű nagy sebességgel tud kanyarodni, miközben a kényelemre is kiemelkedő figyelmet fordítanak. A felni mérete különösen fontos, mivel a nagyobb felni méretek jobb irányítást és kiváló tapadást biztosítanak a járműnek.

Kerék Színek

A 2004-es Subaru Impreza WRX STi kerékei számos színekben kaphatók, beleértve a fekete, arany, ezüst, szürke és sötétkék színeket. A fekete szín a legnépszerűbb, mert jól megjelenik a jármű külső megjelenésével. Az arany szín is nagyon népszerű, mivel a jármű külsejének nagyon jól megfelel. Az ezüst színű kerékek a jármű külső megjelenését is javítják. A szürke színű kerékek különleges megjelenést kölcsönöznek a járműnek, míg a sötétkék színű kerékek megfelelő egyensúlyt biztosítanak a jármű külső megjelenése és a kényelem között.

Összegzés

A 2004-es Subaru Impreza WRX STi OEM kerékméretei kulcsfontosságúak a külső megjelenés és a kényelem szempontjából. A 17 hüvelykes kerékméret a 7,5 hüvelykes szélesség és a 17 hüvelykes magasság. Az et tekintve a kerék alapítványának mérete 55,5 hüvelyk, míg a felni mérete 5×100. A kerékek színei között szerepel a fekete, arany, ezüst, szürke és sötétkék szín. A fekete szín a legnépszerűbb, mert jól megjelenik a jármű külső megjelenésével. Az arany szín is nagyon népszerű, mivel a jármű külsejének nagyon jól megfelel. A 2004-es Subaru Impreza WRX STi OEM kerékméretek és színek kulcsfontosságúak a jármű külső megjelenésének és a kényelemnek a megfelelő egyensúlyának biztosítása szempontjából.

Leave a Reply