2003 Évjáratú Subaru Forester 2.0I Awd Gyári Felni

Bmw E46 320d Intercooler Cső Cars from cars.deminasi.com A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni egyike a leginkább szeretett autóinak Magyarországon. Ez a kompakt SUV kényelmes vezetési élményt nyújt, kiváló teljesítménnyel és megbízhatósággal. Az autó egyike a legmagasabb minőségi szintű, legjobban felszerelt modelleknek a Subaru márkájában. Alapvető Jellemzők A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni egy robusztus kompakt SUV, amely a 2,0 literes, négyhengeres, nyomatékos boxer motorral rendelkezik. Az autó kétféle üzemmódban működik, a kétkerékhajtású, illetve a négykerékhajtású. A kétféle üzemmód között is megválasztható a manuális és automatikus váltó. A kétféle üzemmódban is elérhető a különböző…
Bmw E46 320d Intercooler Cső Cars
Bmw E46 320d Intercooler Cső Cars from cars.deminasi.com

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni egyike a leginkább szeretett autóinak Magyarországon. Ez a kompakt SUV kényelmes vezetési élményt nyújt, kiváló teljesítménnyel és megbízhatósággal. Az autó egyike a legmagasabb minőségi szintű, legjobban felszerelt modelleknek a Subaru márkájában.

Alapvető Jellemzők

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni egy robusztus kompakt SUV, amely a 2,0 literes, négyhengeres, nyomatékos boxer motorral rendelkezik. Az autó kétféle üzemmódban működik, a kétkerékhajtású, illetve a négykerékhajtású. A kétféle üzemmód között is megválasztható a manuális és automatikus váltó. A kétféle üzemmódban is elérhető a különböző sebességváltók. Az autóban található a Subaru szokásos szűkítőmotorja, amely segít a közúti teljesítmény javításában. A kétféle üzemmód között is elérhető a különböző sebességváltók, amelyek közül a legtöbb váltó 6 fokozatú.

Teljesítmény

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni erőteljes teljesítményt nyújt. Az autó kétféle üzemmódban működik, a kétkerékhajtású és a négykerékhajtású. Az autó két üzemmódja között eltérő teljesítményt nyújt. A kétkerékhajtású autó 125 lóerős teljesítménnyel rendelkezik, míg a négykerékhajtású autó 163 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. Az autó maximális sebessége 170 km/h. Az autó teljesítményét a 6 fokozatú sebességváltóval lehet szabályozni és növelni. Az autó nyomatéka is nagy, ami lehetővé teszi a korai nyomaték nyújtást.

Kényelem

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni kényelmes vezetésre tervezték. Az autóban található az általános Subaru komfortos vezetőülés, melyet különböző szövetek és színek közül lehet választani. Az autóhoz jár egy kényelmes kormánykerék, így az autó vezetése könnyebbé válik. Az autó nagy, átlátszó tükrökkel rendelkezik, amelyek segítenek a tájékozódásban. Az autóban található a Subaru általános biztonsági rendszere is, amely segíti a biztonságos vezetést.

Ár-Érték Arány

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni kiváló ár-érték arányt biztosít. Az autó teljesítménye és kényelme mellett az autó ára is megfizethető. Az autó ára Magyarországon 2,2 millió forint körül mozog. Az autó megfizethető ára és a kiváló teljesítménye miatt ez a modell nagyon népszerű Magyarországon.

Következtetés

A 2003 évjáratú Subaru Forester 2.0i AWD gyári felni kiváló teljesítményt és kényelmet biztosít. Az autó kétféle üzemmódban működik, kétkerékhajtású és négykerékhajtású. Az autó különböző sebességváltókkal rendelkezik, amelyek közül a legtöbb 6 fokozatú. Az autó nagy nyomatékkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a korai nyomaték nyújtást. Az autó kényelmes vezetési élményt nyújt, így a vezető kényelmesen tud vezetni. Az autó megfizethető ára és a kiváló teljesítménye miatt nagyon népszerű Magyarországon.

Leave a Reply